Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme.  Kattavimman valikoiman löydät kivijalkamyymälässämme osoitteesta Länsiranta 9, Tornio.

Verkkokauppamme on vielä kesken ja lisäämme tuotteita lähes päivittäin. Tervetuloa ostoksille!      


Valuutta: EUR

Aarre

Suomeksi:

Tiesitkö, että Mielitietystäni löytyy nykyisin myös Aarteita!?

Aarrelabel on kotimainen hyvän mielen vaatebrändi. Aarre tuo ihmiset yhteen tarjoamalla mukavia, aikaa ja käyttöä kestäviä sekä vastuullisesti valmistettuja vaatteita kaikille.

Aarre tekee arjen vaatevalinnoista helppoja luomalla tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. aarteen tuotteet valmistetaan heille, jotka kaipaavat selkeyttä nopean muutoksien ja muodin maailmassa.

In english:

Aarrelabel is a native feel-good clothing brand. Aarre brings people together by offering nice, durable and responsibly produced clothing for everyone.

Aarre makes everyday clothing chooses easy by creating products that lasts time and using. Aarre products are made for those, who are in need of clarity in a world of rapid changes and fashion.

Suomeksi:

"Me rakastumme vaatteisiimme joka päivä, arvostamme niitä valmistavia ihmisiä ja niiden materiaaleja. Missiomme on tehdä tämä mahdolliseksi myös sinulle." (www. Aarrelabel.com)

Aarre -merkin omistavat sisarukset Laura, Riikka ja Marko. Aarteen vaatteet valmistetaan sisarusten omistamassa ompelimossa Portugalissa. Vastuu oman tehtaan työntekijöistä, hankinnoista ja tuotteista on ompelimon suomalaisella toimitusjohtajalla, perheen keskimmäisellä sisaruksella, Riikka Oliveiralla. Hän huolehtiikin, että toimittajat ja yhteistyökumppanit noudattavat ekologisia ja eettisiä arvoja.

In english:

'We fall in love with our clothes everyday. We appreciate the people who create those and their materials. Our mission is to make this possible for you' (www.aarrelabel.com(

The brand of Aarre is owned by siblings Laura, Riikka and Marko. Aarre clothes are made in the sewing factory owned by the sibling in Portugaly. Riikka Oliveira, the Finnish CEO of the sewing company, the middle sister of the family, is responsible for the employees, purchases and products of the own factory. He makes sure that suppliers and partners follow ecological and ethical values.

Suomeksi:

Nimikin sen kertoo. Vaatteet ovat Aarteita ja niitä ei tehdä turhaan.

lisää tietoa jaclothing care instructions löydät Aarteen sivuilta www.aarrelabel.com

Meille on ollut ilo toimia Aarteen jälleenmyyjänä nyt muutamia kuukausia ja olemme vakuuttuneita sekä vaatteiden laadusta, että käyttömukavuudesta. Välillä täällä putiikittaret melkein asuvat näissä vaateissa. ;) Niin mukavia ne ovat päällä. Omat Aarteemme ovat kestäneet hyvänä myös pesusta toiseen! Useimmat Aarteet valmistetaan koossa XS-4XL mikä takaa sen, että kaikenkokoiset naiset pääsevät niistä nauttimaan!

Suosittelemmekin, että tulet kokeilemaan ja ihastumaan Aarteisiin ja ehkäpä kohta sellainen löytyy sinunkin vaatekaapistasi!

In english:

The name tells it all. The clothes are treasures and they are not made without reason. (Aarre = Treasure)

More info and clothing care instructions you can find at Aarre's own website: www.aarrelabel.com

Lahjakortti