Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme.  Kattavimman valikoiman löydät kivijalkamyymälässämme osoitteesta Länsiranta 9, Tornio.

Verkkokauppamme on vielä kesken ja lisäämme tuotteita lähes päivittäin. Tervetuloa ostoksille!      


Valuutta: EUR

Vintage Paint

Suomeksi:

Meiltä pyydettiin valikoimaamme jälleen näitä ihania kalkkimaaleja ja nyt niitä löytyy meiltä!

Vintage Paint on puhdas, luonnollinen, vesiohenteinen ja ympäristöystävällinen maali. Se on erityisesti kehitetty antamaan huonekaluille vanhantyylinen aito mattapintainen ja kalkkimainen pinta. Se tarttuu lähes mihin tahansa pintaan (puu, metalli, lasi, muovi, kangas, ...) ilman erityistä valmistelua ja antaa hyvän peiton.

Voit käyttää sitä huonekaluihin, esineisiin, seiniin, lattioihin, laattoihin. jne. Maali on hajuton ja kuivuu erittäin nopeasti! Maalin käyttö on super helppoa ja edes hionta ei yleensä ole tarpeen, jos maalattava pinta on puhdas ja vanhemmat maalikerrokset eivät irtoa. Maali sopii niin sisällä kuin ulkona käytettäväksi, mutta jos maalipannasta haluaa likaa ja vettä hylkivän tulee se käsitellä sarjan luonnonvahalla tai lakalla.

In english:

Vintage Paint is clean, natural, aqueous and environment friendly paint. It's specially developed to give your furniture a old-fashioned real matte finish and a chalky surface. The paint sticks to nearly anywhere (wood, metal, glass, plastic, fabric...) without any preparation and it gives a good cover.

You can use the paint to furniture, objects, walls, floors, to the tiles etc. The paint is odorless and it dries up fast! The paint is super easy to use and even sanding is not necessary always., if the surface is clean and older floors of paint won't get off. The paint is indoors friendly, aswell outdoors. If you want the paint to be dirt and waterproof you have to process the surface with with natural wax or varnish.

Vintage Paint on turvallinen sekä käyttäjille että ympäristölle. Sille myönnetty EU-ympäristömerkki on ympäristöalan huippuosaamisen merkki, joka myönnetään tuotteille, jotka täyttävät erittäin korkeat vaatimukset koko elinkaarensa ajan raaka-aineesta lopputuotteeseen, mukaan lukien tuotanto ja jakelu. Maali sisältää siis turvallisia ainesosia, minkä vuoksi se on hyväksytty käytettäväksi myös huonekaluissa ja lasten leluissa (een 71-3)..

Näillä maaleilla on ihana muuttaa esimerkiksi huonekalujen ilmettä helposti ja hetkessä! Maali on myös ihanan riittoisaa ja pienelläkin purkilla saat ison muutoksen aikaan! Tule ihmeessä hakemaan testiin ja meille voit myös esittää toiveesi sävyistä, joita toivoisit valikoimaamme!

Lahjakortti