Verkkokaupassa on vain osa tuotevalikoimastamme.  Kattavimman valikoiman löydät kivijalkamyymälässämme osoitteesta Länsiranta 9, Tornio.

Verkkokauppamme on vielä kesken ja lisäämme tuotteita lähes päivittäin. Tervetuloa ostoksille!      


Valuutta: EUR

Hügge Kynttilät

Suomeksi:

Paikalliset Torniossa käsityönä tehdyt Hügge Kynttilät tuovat tunnelmaa mihin tahansa tilaan.

Hügge Kynttilät lasipurkin sisällä on kuin lohdullinen valoisa hetki, joka loistaa kodikkaasti pimeyden keskellä. Sen pehmeä valo luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman, täydellisen lisän iltoihin, kun haluat rentoutua ja nauttia yksinkertaisesta kauneudesta.

Kynttilät ovat valmistettu soijavahasta, joka on valmistettu puhtaista 100% soijapavuista ja huolella valituista kasviöljyistä. Biohajoava soijavaha nokeaa merkittävästi paljon vähemmän kuin steariinia tai parafiinia sisältävät kynttilät!

Löydät valikoimastamme isompaa, sekä pienempää vaihtoehtoa.
Ison kynttilän paloaika on noin 50 tuntia ja pienen kynttilän noin 20 tuntia.

In english:

Local handmade Hügge Kynttilät from Tornio create atmosphere to any kind of space.

Inside of Hügge Kynttilät glass jar is like comforting luminous moment, that shines in the middle of darkness. Its soft light brings a warn and inviting atmosphere, perfect add on to evenings and nights, when you want to relax and enjoy simple beauty of candles.

Candles are made of soywax, that is made of 100% clean soybeans and carefully selected fragrances. Biodegradable soywax soots alot less than a candle containing stearin or paraffin!

From our selection you can find larger or smaller options.
Larger candle's burntime is about 50 hours and the smaller ones burntime is about 20 hours.

huggekynttilat.comhuggekynttilat.com

Lahjakortti